Damian Gjiknuri, gjatë kohës që ka qenë Ministër i Infrastrukturës, ka miratuar në vitin 2015 një leje minerare për një person të dënuar për rrëmbim personi. Biznesmeni që ka fituar këtë leje minerare në Selenicë është shtetasi Luan Saraçaj, i cili në vitin 2006 u dënua për rrëmbimin e Klaudio Shehut, nip i një tjetër biznesmeni vlonjat. Ndërkohë, pasi Saraçaj ka marrë këtë leje minerare, në biznes me të është bashkuar dhe miku i Taulant……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.