Saimiri ka zgjedhur Redonën këtë javë për një takim. Ata u takuan në një bar, ku kanë shijuar nga një kokteil. Më tej ata kanë qendruar pranë njëri-tjetrit duke biseduar për dashurinë.

Mes tyre ka patur momente romantike dhe sigurisht Saimiri i është afruar goxha Redonës, mirëpo ajo ka refuzuar ta puthë, duke thënë se puthja është shumë e rëndësishme.

Saimiri: Gjëja që më pëlqen më shumë tek ti është sinqeriteti dhe kjo është një……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.