Ish kryeministri Berisha, ka uruar Presidentin e ri të SHBA-ve, Joe Biden për marrjen e detyrës pas betimit që bëri ditën e sotme.

Berisha e ka cilësuar Biden si një mik të madh të Shqipërisë dhe Kosovës dhe se ai ka patur një ndikim të madh në të gjitha vendimet më të rëndësishme që SHBA kanë marrë për lirinë e shqiptarëve.

‘Miq, sot ne oren 12: 00 sipas ores lokale u zhvillua ceremonia e inaugurimit te presidentit te zgjedhur Joe Biden si president i 46-te i SHBA.

Presidenti Joe Biden u……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.