Antony Blinken, Sekretari i Shtetit në ardhje në SHBA, ka folur për kursin e ri të Amerikës në marrëdhëniet ndërkombëtare nën administratën e Joe Biden.

Në lidhje me politikat e Trump, ai ka thënë se ka punë të Shefit të Shtëpisë së Bardhë që i mbështet, dhe marrëveshja në mes të Kosovës dhe të Serbisë është njëra prej tyre, raporton gazeta Express.

“Asnjë parti nuk ka monopol në ide të mira. Të gjitha idetë e mira qëndrojnë. Të……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.