Ish-kryeministri Sali Berisha deklaroi në Çim Peka LIVE se ai nuk ka se çfarë dëshmon më për 21 Janarin.

Sipas tij, Edi Rama po e përdor këtë çështje politikisht para zgjedhjeve.

“Çfarë ka pasur Berisha për të dëshmuar, i ka dëshmuar. Kjo është një farsë elektorale e Edi Ramës, që nuk u kujtua tetë vite për hetim, por e la tani dy muaj para zgjedhjeve. Sikundër kaloi një ligj për t’i bërë dëshmorë një vit më parë dhe ua dha……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.