Në puntatën e sotme të “Përputhen”, në Top Channel, Melisa rrëfeu historinë e saj të dhimbshme. Ajo tha se ka qenë e bullizuar dhe e dhunuar nga bashkëmoshatarët kur jetonte në Itali, sepse nuk ishte në nivelin e tyre financiar.

Melisa tregoi se këtë histori nuk e dinin as prindërit e saj, vetëm motra dhe shoqja e saj.

“Kam qenë e bullizuar, e kam kaluar edhe me dhunë fizike, unë ndërroja shpesh klasë dhe ato të ‘famshmit’ e shkollës më ngacmonin se isha e fundit. Më……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.