Përshëndetje nga SH.M.U.!

Nisi kështu një situatë tjetër meteorologjike. Reshjet e shiut të enjten e të premten do të përfshijnë të gjithë vendin me intensitet të ulët e përkohësisht mesatar. Intensitet të lartë reshjet do të arrijnë në fundjavë me rrebeshe shiu të herëpashershme si dhe fillimin e javës së ardhshme. Reshjet e borës do të rikthehen në zonat malore, kryesisht në fundjavë deri në lartësitë 1000m.

Karakteristike do të jetë era e vrullshme……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.