Kryeministri Boris Johnson tha sot se varianti Kent i koronavirusit duket se është 30 përqind më vdekjeprurës sesa versionet e mëparshme të Covid-19.

Me sa duket, kryeministri Johnson ka refuzuar të përjashtojë kufizimet drakoniane që zgjasin edhe gjatë verës, pavarësisht një sërë të dhënash që sugjerojnë se më e keqja e valës së dytë ka kaluar.

Autoritetet shëndetësore pretendojnë se norma R e Britanisë ka rënë nën nivelin 1 dhe ekspertët vlerësuan se rastet ditore……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.