Aktori i humorit, Dave Chapelle, ka rezultoi pozitiv me coronavirus.

Pak ditë më pare, 47-vjeçari qëndroi me një grup të famshëm të profilit të lartë, duke përfshirë komedianin dhe prezantuesin tjetër Joe Rogan, njeriun më të pasur të botës Elon Musk dhe bashkëshorten e tij, Grimes.

Chappelle u fotografua me grupin në Amfiteatrin Stubb në Austin Texas të mërkurën në mbrëmje.

Chappelle ende nuk ka bërë një koment mbi diagnozën e tij pozitive.

Kujtojmë se bashkëshortja Musk, u……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.