Presidenti Joe Biden pritet të nënshkruajë dy urdhra ekzekutivë që synojnë të shpejtojnë lëshimin e pagesave stimuluese në formë çeqesh për familjet amerikane në nevojë si dhe për të rritur ndihmën ushqimore për fëmijët të cilët marrin vakte ushqimore nga shkolla.

Kjo është një përpjekje e zotit Biden për të lehtësuar barrën e njerëzve në këtë kohë pandemie ndërsa Kongresi po negocion rreth fatit të paketës së ndihmës, të……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.