Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Prizren, ku një vajzë ka denoncuar në polici se është përdhunuar nga dy burra në një hotel dhe për këtë ka kërkuar ndihmë mjekësore.

Ndërkohë, nga kqyrjet e para të mjekut, ajo nuk ka shenja të dhunës. Ngjarja ka ndodhur dy ditë më parë, rreth orës 18: 30.

Policia ia ka referuar çështjen prokurorisë, për të provuar nëse vajza ka mashtruar, apo është dhunuar nga dy meshkuj në hotel, siç edhe ka……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.