Wanda Nara, gruaja dhe menaxherja e futbollistit Mauro Icardi, ka fituar gjyqin me Google dhe Yahoo mbi një video seksi që qarkulloi në internet, ku pretendohej dhe i atribuohej Wandas sikur ishte protagoniste.

Triumfin e saj përmes dy gjigandëve të teknologjisë, Wanda e ndau me 7.4 milionë fansat e saj në Instagram.

Google dhe Yahoo duhet t’i paguajnë nënës së 5 fëmijëve dëmshpërblim për dëmin moral që i është shkaktuar.

Gjykata nënvizoi se video erotike e shpërndarë në Google dhe Yahoo i……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.