Një person i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga Turmenistani për veprën penale “Korrupsion”, u arredtua sot në Kukës.

Arrestimi provizor i tij u bë në bashkëpunim me Interpol Tiranën, me qëllim ekstradimi drejt Vendit të largët aziatik.

“Në hyrje të Pikës së Kalimit Kufitar të Morinës, shërbimet e Policisë Kufitare, si rezultat i masave të shtuara dhe shkëmbimit të informacionit me Interpol Tiranën, bënë ndalimin e shtetasit turk të shpallur në kërkim……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.