Gjykata e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka vendosur zbatimin e masës së sigurimit arrest në burg për të ekstraduarin nga Bullgaria, shtetasin turko-shqiptar Rexhep Ipek, mëson gazetarja Glidona Daci.

Ipek është ekstraduar nga Bullgaria më 21 Janar të këtij viti, pasi është shpallur në kërkim ndërkombëtar në shtator të 2019, së bashku me 31 persona të tjerë, në kuadër të operacionit Limit.

Sipas policisë 49-vjeçari ishte shpallur në kërkim……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.