Është arrestuar mbrëmjen e sotme Drejtori i ASHK-së Berat, Ervin Nelaj, 38-vjeç. Mësohet se urdhri pêr arrestimin e zyrtarit është lëshuar nga Prokuroria e Posaçme kundër Krimit dhe Korrupsionit, ndërkohë që arrestimi i tij është kryer rreth orës 18: 30 nga forcat e policisë së DPV Berat, në banesën e tij, në lagjen “30 Vjetori”.

Arrestimi i Nelaj finalizoi operacionin e koduar “Aluizni”, pas një hetimi 9-mujor, në kuadër të të cilit u ekzekutua masa e sigurisë……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.