Pas një pauze të gjatë dhe ngrirje të bisedimeve, duket se vende të Bashkimit Europian i janë rikthyer presionit ndaj Serbisë, për normalizimin e marrëdhënieve deri në një marrëveshje gjithëpërfshirëse me shtetin e Kosovës.

Kështu Kancelari i Austrisë, Sebastian Kurz, ka deklaruar hapur për median e njohur serbe,”Kurir”, se Serbia duhet të jetë e vetëdijshme se nuk do të pranohet asnjëherë në Bashkimin Evropian pa normalizimin e plotë të marrëdhënieve me……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.