Nga Belind Këlliçi.

Shah Mat! Kryeministër, ke mbetur fillikat në fushë, pa ushtarët e tu madje dhe pa mbretëreshën tënde Veliaj. I përdor, vetëpërdoren, pastaj i flak. Veliaj i shmanget gazetarëve, hyn nga dera e selisë, del nga dritarja e partisë.

Antimafia italiane ka mbërthyer kokat e mafias italiane. Ka rrëzuar politikanë e qeveri me punën e saj kurajoze. Juve ju ka një kafshatë. Bëji bisht sa të duash pyetjeve. Je zënë mat!

Echo RSS Plugin by CodeRevolution.