Në një intervistë në A-Show me gazetarin Adi Krasta, politikani Neritan Ceka u ndal gjatë te ajo që po ndodh në Shqipëri sidomos me përgjimet e fundit të antimafias italiane.

Ceka e cilësoi Shqipërinë sot si një vend të pushtuar për herë të dytë, njëherë nga komunistët në vitin 1945 dhe për herë të dytë nga Rilindja në vitin 2013.

‘Shqipëria të jep sot pamjen një vendi të pushtuar.

Për herë të parë Shqipëria u pushtua nga komunistët,……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.