Mund të jemi në një pandemi globale dhe të ketë pauza çdo ditë në të gjithë globin, por kjo nuk e ka ndalur Javën e Modës në Paris.

Modelet kryesore të industrisë zbritën në kryeqytetin francez të martën për t’u përgatitur për ecje në pasarelat e stilistëve.

Modelet kryesore të industrisë zbritën në kryeqytetin francez të Martën për t’u përgatitur për të ecur në pasarelat e stilistëve, me Bella Hadid dhe Cara Delevingne që shiheshin duke……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.