Ndërsa shumë vende po përballen me probleme të qasjes, furnizimit dhe shpërndarjes së vaksinave kundër koronavirusit, numri i të infektuarve në botë që nga fillimi i pandemisë i ka tejkaluar të 100 milionë rastet dhe më shumë se 2.1 milionë njerëz kanë humbur jetën.

U deshën rreth 11 muaj që infeksionet në të gjithë botën të arrinin 50 milionë dhe tre të tjerë që shifra të rritej në 100 milionë. Pesë vende kanë pësuar më shumë se 100,000 vdekje si……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.