Çështja e rigjykimit të Arben Grorit, i dënuar me burgim të përjetshëm për vrasjen e Naim Zyberit, i ka kaluar Gjykatës së Elbasanit ditën e sotme. Pas hedhjes së shortit, çështja do të trajtohet nga gjyqtarja Enkelejda Kapedani. Për Grorin është vendosur rigjykim, por disa gjykata po shpallin moskopetencë dhe askush nuk po e gjykon për veprën që ka kryer.

Çështja e tij ka disa muaj që gjendet në gjykatën e Tiranës dhe deri më tani Grori ka kërkuar dorëheqjen nga gjykimi të……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.