Shqipëria nisi vaksinimin anti-covid me një numër limit prej 975 dozash, por procesi ka ngecur pezull pasi ato të premtuara me bujë për javën e tretë të janarit nuk kanë mbërritur. Kryeministri justifikohet: Kompania Pfizer ka probleme furnizimi. Manastirliu flet për ardhjen nga Covax në shkurt. Ndërkohë numri i të prekurve me Covid-19 po njeh rritje çdo ditë.

Vaksinimi anti-covid në vend nisi më 11 janar me një spektakël të dirigjuar nga kryeministri Edi Rama, i cili bëri dhe vetë vaksinën para kamerave…….

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.