Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka nisur prezantimin e Programit Ekonomik të Partisë Demokratike, duke shpalosur një vizion të qartë për zhvillimin sektor më sektor.Basha në krye të fjalës foli për “një seri prezantimesh të vizionit tonë për Shqipërinë dhe shqiptarët, të programit tonë qeverisës “Shqipëria fiton”.

“Për muaj të tërë, – tha Basha, – së bashku kemi punuar me ekspertët më të mire të vendit, me ndihmë të……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.