Një një intervistë ekskluzive për ‘Çim Peka Live’ për gazetarin Bledian Koka, Prof. Federico Varese, një nga ekspertët më të njohur të mafias, nga Londra ka komentuar përgjimet e fundit të antimafias italiane ku të përfshirë në bisedat me Ndranghetan janë edhe biznesmenë të lidhur me zyrtarë të lartë të maxhorancës në Shqipëri.

Ndrangheta është multifunksionale, që do të thotë merret me gjithçka! Në kuptimin që mbron, zhvat biznesmenë dhe……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.