Попара – 13: 38 04/02
Експертите од Велика Британија изјавија дека грипот е скоро целосно избришан оваа година, бидејќи бројот на заболени падна за 95 проценти. Според „Сандеј тајмс“, се чини дека пандемијата на новиот вид на корона вирус влијаела на драстичен пад на …

Акцент: Ковид-19 го намали бројот на заболени од грип, на ниво што не е видено во последните 130 години

Денар: Зошто грипот скоро целосно исчезна оваа зима

ММС: Бројот на заразени со сезонски грип годинава е намален за 70%

6 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.