24 Вести – 17: 32 04/02
Најдоцна утре ќе заврши вештачењето на телефоните на осомничените за случајот „Јавна соба“ и резултатите веднаш ќе бидат испратени до Јавното обвинителство, информираше денеска министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Глас на Америка: Полицијата е во процес на идентификација и на другите членови на групата „Јавна соба“

Алсат-М: „Јавна соба“, заврши вештачењето на мобилните

Р.С.Европа: Случај „Јавна соба“: „Телеграм“ не одговара на барањата од МВР

193 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.