Ish deputeti i LSI-së Endrit Braimllari ka akuzuar Kryetarin e Bashkisë Maliq se ka abuzuar me fondet publike dhe ka kërkuar fillimin e hetimeve nga SPAK.

Sipas Braimllarit, rruga Libonik-Maliq e përfunduar vetëm para disa muajsh, me një vlerë më shumë se 1 milion euro. Sot është përsëri duke u punuar pasi punimet janë kryer jashtë çdo standarti.

Fjala e Endrit Braimllarit:

Jemi në rrugën kryesore të Libonikut të bashkisë së Maliqit. Vetëm më pak se 1 vit më parë kanë përfunduar punimet……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.