Mësimi në shumë klasa do të jetë online, edhe këtë semestër të dytë për shkak të pandemisë. Kjo është bërë shkak që maturantët të jenë të paqartë sesi do veprohet në lidhje me provimet e tyre të maturës. Kjo ishte dhe çështja kryesore që u ngrit nga maturantët pjesëmarrës gjatë një interpelance të bërë me ministren e arsimit Evi Kushi.

Ministrja Kushi tha se ekspertët e arsimit po punojnë për të përgatitur tezat e provimeve……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.