Tashmë nuk është më sekret; Eros Grezda nuk është më në planet e Osijekut dhe trajnerit Nenad Bjelica.

Në këtë situatë, sulmuesi i Shqipërisë ka filluar të shikojë për një destinacion të ri, me ofertat që nuk mungojnë.

Sipas asaj që zbulojnë mediat në Kroaci, në gjurmët e futbollistit janë vënë skuadra nga Koreja e Jugut, Polonia dhe Hungaria.

Mesa duket aventura e re e Grezdës do të jetë në Hungari.

“Germanijak.hr”, raporton se sulmuesi ka vendosur……

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.