Мастило – 01: 48 06/02
Пронајдено е безживотното тело на бугарскиот алпинист Атанас Скатов (42) кој сакаше да се искачи на К2 во Пакистан, вториот највисок врв во светот по Монт Еверест. Телото на бугарскиот алпинист е пронајдено од страна на хеликоптерска екипа на …

ММС: Пронајдено телото на бугарскиот алпинист Атанас Скатов кој сакаше да се искачи на К2

Република: Паднал на место надвор од дофатот на спасувачките екипи: Пронајдено телото на бугарскиот алпинист

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.