+инфо – 17: 40 21/02
Костиќ бил меѓу првите кои премиерно ја слушнале песната „У раздељак те љубим“, која Балашевиќ ја испеал како дел од групата Жетва, а која подоцна станала голем хит кој и ден денеска се пее.

24 Вести: Погребан Ѓорге Балашевиќ

Хитпортал: ОВДЕ ПОЧИВА ПАНОНСКИОТ МОРНАР… Со тамбураши, пораки и солзи денеска беше погребан Ѓорѓе Балашевиќ

Екран: ЗАМИНУВАЊЕ НА ПАНОНСКИОТ МОРНАР – Ѓорѓе Балашевиќ погребан со тамбураши кои ја свиреле „Оливера“

272 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.