Канал5 – 11: 44 18/06
Министерот за правда Бојан Маричиќ денеска во Загреб имаше работен состанок со својот хрватски колега Иван Маленица. Двајцата министри разговараа за дополнително продлабочување на соработката на двете земји во однос на владеењето на правото.

Слободен Печат: Маричиќ: Добрата регионална соработка е понекогаш клучна за успешна борба против организираниот криминал

Фокус: Маричиќ: Регионалната соработка е клучна за борба против организираниот криминал

24Инфо: Маричиќ: Добрата регионална соработка е понекогаш клучна за успешна борба против организираниот криминал

28 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.