Република – 05: 21 20/02
Традиционалната манифестација, која е бренд на Херцег Нови повеќе од половина век, ќе биде отворена со поворка низ градот и концерт. Програмата започнува во 18: 00 часот на плоштадот Никола Ѓурковиќ, со церемонијата на подигнување на знамето на 54.

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.