Deutsche Welle – 06: 34 21/02
Пред една година Русија ја нападна Украина. Американскиот претседател Бајден на два дена пред годишнината ќе одржи говор во Полска. Неговата порака ќе биде – поддршка за Украина до победа.

Вечер Прес: По ненадејната посета на Украина, американскиот претседател пристигна во Полска

ТВ21: Бајден пристигна во Полска

Независен: Патувањето на Бајден во Киев беше планирано со месеци во апсолутна тајност

194 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.