Сакам да кажам – 09: 35 24/02
Општина Битола и детската градинка „Естреја Овадија Мара“ не можат да најдат заедничко решение за проблемот со загревање на градинката „Колибри“ во населбата Стрелиште, каде делови користи и подрачното училиште „Тодор Ангелевски“.

Тера: Директорката Митревска со демант на реакцијата на општината

Битола Њуз: Општина Битола: директорката на градинката “Естреја Овадија Мара“ одбива да го реши проблемот со греење во “Колибри“

Тера: Реакција на општината за проблемот со греењето во градинката „Колибри“

4 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.