Centar – 23: 38 30/04
Неделен хороскоп за периодот од 1ви до 7-ми мај. Овен (21 март – 19 април) Може да доживеете наплив на енергија и ентузијазам оваа недела, Овен. Сепак, внимавајте да не дозволите вашата импулсивна природа да го извлече најдоброто од вас.

Во Центар: Овие 2 хороскопски знаци важат за најголемите оптимисти!

Еспресо: Горчливи солзи: Два хороскопски знаци наскоро ќе ја изгубат љубовта

Попара: 3те НАЈОПАСНИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ

10 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.