Фокус – 22: 42 01/05
Главниот бугарски обвинител Иван Гешев патувал со семејството во моментот на нападот на неговата колона, јавува агенцијата ПИК. Гешев кратко и изјави на новинарката: „Добро сум. Се плашам за децата!“ Експлозијата се случила околу 11: 45 часот на …

Фокус: Заменикот на бугарскиот обвинител: Целта на експлозијата била да убие

+инфо: АТЕНТАТ ВРЗ БУГАРСКИОТ ДРЖАВЕН ОБВИНИТЕЛ Бомба експлодирала пред конвојот на Гешев, повреден бодигард

А1 On: (ВИДЕО) Обид за атентат врз Државниот обвинител на Бугарија: Бомба експлодирала покрај колоната автомобили во која бил тој со семејството

48 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.