НМД – 04: 40 02/05
Правењето кекси колач никогаш не било полесно со едноставни состојки, без печење. Десертите направени со бисквити стануваат се попопуларни, бидејќи дури и комплетните почетници во кујната успеваат да ги подготват.

Попара: ЛАВА КОЛАЧ со ЧОКОЛАДО и МАЛИНА! Десерт за паметење!

Н.Македонија: Темното чоколадо помага за побрз метаболизам и согорување калории

НМД: ДЕСЕРТ ВО ЧАША ЗА 5 МИНУТИ: Подобар е од оригиналниот Монте, од само неколку состојки

5 поврзани вести »

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.