鄭中基向粉絲拜早年!

鄭中基(Ronald)將於2月13日起於紅館舉行6場《Fragments of Wonder 鄭中基世界巡迴演唱會2023》,一兼5職的Ronald近日密鑼緊鼓排練,務求帶俾大家一個充滿驚喜的演唱會!

鄭中基紅館演唱會將於年初四開鑼。

近日Ronald密鑼緊鼓展開排練。

雖然演唱會不能怠慢,適逢過新年,大佬好嘢@機動娛樂同時舉辦了大佬好嘢期間限定店,推出各式新年精品!作為大佬,Ronald早前更抽了時間化身店長為大家服務,推薦大佬好嘢新年精品之外,同粉絲拜早年、自拍合照全無托手踭,Ronald話:「今次市集係第一次展示大佬好嘢嘅巨大化實體公仔,真係每一個公仔嘅 Details 都完完全全展現俾大家,希望大家買得開心過肥年!」

仍抽空現身市集!

同粉絲拜早年!

化身店長為大家服務。

自拍合照全無托手踭。

幫粉絲簽名!

Powered by the Echo RSS Plugin by CodeRevolution.