Едноставен,-сочен,-старински-колач-со-ореви-и-гриз-(мерки-со-чаша)-|-НМД

Едноставен, сочен, старински колач со ореви и гриз (мерки со чаша) | НМД

НМД – 02: 03 02/12 Ова е еден од оние едноставните колачи со неодолив вкус, кој често се прави поради лесната подготовка. Во нашето семејство на пример, речиси секоја недела се правеше и си имавме секојпат да се заблажиме после ручек или за пријателките на мајка миНМД: БАКЛАВА РОЛНИЧКИ СО ГРИЗ И ОРЕВИ:…

NUACHT